SUM Regnskap

SUM Regnskap

SUM Regnskap holder til i 2. etg. Her har vi fortsatt noen ledige lokaler. Velkommen innom for en visning eller ring oss gjerne for en hyggelig prat.

Resepsjon i 2. etg

Resepsjonen vår i 2. etg er bemannet på hverdager og kan være behjelpelig med spørsmål relatert kontorlokalene eller om du er besøkende og ser etter en av våre dyktige regnskapsmedarbeidere.

Møteromfasiliteter

Vi har flere fellesmøterom tilgjengelig for våre leietakere. Book gjennom vår booking portal på forhånd for å være sikker på at møterom er ledig på ønsket tidsrom.

IT ansvarlig

Nettverk, printere, kopimaskiner ol. trenger jevnlig vedlikehold. Vi har en hyggelig og dyktig IT ansvarlig på huset i 2. etg for nettopp dette formål som kan være behjelpelig ved behov.

SUM Regnskap

Sum består av en gjeng dyktige rådgivere og økonomer med bred erfaring fra forskjellige bransjer. Har du behov for regnskpsfører kan SUM bistå innenfor  både regnskap og økonomistyring.

Vedlikehold

Vaktmester

Det å leie hos oss skal være en hyggelig og trygg opplevelse. Derfor har vi gleden av å ha en aktiv vaktmesteren på bygget som sørger for å utbedre de feilene og manglende som kan oppstå underveis i leieperioden din.

Elektriske anlegg, hvitevarer, rør og avløp kan slites ut og trenger jevnlig vedlikehold. Vår vaktmester følger aktivt med for å ta godt vare på hele bygget og dets fasiliteteer. Oppdager du behov for utbedringer kan du enkelt kontakte vaktmesteren vår som er ansvarlig for utbedring av feil eller mangler.

Felles møterom

Utviklng og muligheter

Kultur og mangfold skaper muligheter.

På TB3 har vi som mål å samle en god blanding av bedrifter for å skape kultur og mangfold.

Dette skaper nettverk på kryss og tvers av bransjer med ulik bakgrunn. Vi har som mål å bygge uformell og inkluderende miljø, noe som er verdiskapende for alle leietakere.

La oss ta en prat

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller kom gjerne innom for en visning av våre flotte lokaler.
*Vi deler ikke informasjonen din videre