TB3 Business

TB3 Business

Vi har flere ledige lokaler på TB3 Business i 4. etg. Ring oss gjerne eller kom innom for en hyggelig visning av våre topp utstyrte lokaler.

Fellesskap

Møt andre leietakere hos oss og bygg relasjoner med hverandre. Fellesskap bidrar til nye muligheter på kryss og tvers av bransjer og vekst for alle.

Møbler

Bruk gjerne egne møbler om det er ønskelig. Har du spesielle ønsker eller planlegger å leie større areal blir vi enige om en løsning som er tilpasset ditt behov.

Felles møterom

4. etg. har et stort felles møterom som er tilgjengelig for alle leietakere ved behov. Book gjerne på forhånd gjennom vår booking portal for å sikre deg ledig kapasitet på ønsket tidsrom.

Påfyll

Trøtt og sliten av en hektisk hverdag? Vi har flere dedikerte områder til avkobling og fellesskap. Ta med deg en kopp kaffe og slå av en prat med andre leietakere på TB3 mens du nyter utsikten fra sofahjørnet i 4. etg.

TB3 4.etg

Lyse og moderne lokaler.

Vi har ca 1600 m2 ledige lokaler med mulighet for både åpne landskap og cellekontorer.

Flere møterom i varierende størrelser og innbydende fellesområder. Vi har gode parkeringsmuligheter. Fra vår fjerde etasje har du svært luftig utsikt i alle retninger.

TB3 Business

TIL LEIE

Fløy sør 900 m2.
Fløy nord 700 m2.

Ved behov kan hele etasjen leies i sin helhet, eller eventuelt per fløy. Vi har muligheter til å tilby kontorlokaler fra 10 til 1600 kvm.

Enkeltkontorene leveres ferdigmødblert, men dersom du har behov for å leie en større del av bygget leveres lokalene umøblert. Har du behov for tilpasninger kan vi sammen bli enige om nødvendige og mulige modifikasjoner på lokalene.

La oss ta en prat

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller kom gjerne innom for en visning av våre flotte lokaler.
*Vi deler ikke informasjonen din videre